Ervaar RTS action games op een geheel nieuwe manier! Speel als de verdedigende Humans, de flexibele en agressieve Goo of de gebalanceerde en vindingrijke Beta. Neem controle over het gevechtsveld door de factie te kiezen die jou het beste staat! Ontdek het exotische landschap Ecosystem Nine terwijl drie verschillende rassen vechten om te kunnen overleven, of strijd het gevecht online tegen andere spelers en domineer de leaderboards!
Alle levensvormen in de Melkweg hebben innerlijke rust gevonden nadat de mensheid eeuwen geleden de Aarde heeft verlaten. Maar er heeft een mutatie plaatsgevonden. Een mysterieus organisme graaft zijn weg naar de oppervlakte van de grondstofrijke planeet Ecosystem 9. Zijn missie? Alles te vernietigingen wat op zijn pad komt.

Beschikbaar vanaf 8 mei 2015 voor de consumenten advies prijs van €39.99, Grey Goo: War is Evolving is een real-time strategy (RTS) game, die klassieke strategie elementen combineert met een gebalanceerd gevechtssysteem met een nadruk op grootschalige besluitvormingen. Vecht vanachter grote muren, val de vijand aan vanaf strategische plekken of overval ze door ze frontaal aan te vallen. Maar onthoudt, de keuzes die je maakt zal het verschil betekenen tussen een geweldige overwinning of een pijnlijke nederlaag.

Kenmerken

• Kies de factie die aansluit op jouw speelstijl! Beheers deze als geen ander en versla zowel de computer of andere spelers online
• Ervaar het conflict op Ecosystem 9 persoonlijk tijdens de Single-Player campagne
• Neem deel aan het gevecht en vind tegenstanders met hetzelfde skill-level op Steam!
• Verander de regels van het gevechtsveld met unit-veranderende tech upgrades
• Lever verwoestende klappen dankzij ‘game-ending Epic units’
• Strijd offline dankzij Local Area Network play
• Creëer je eigen gevechtsveld dankzij de Grey Goo map editor en deel deze met de community via de Steam Workshop.

“…one of the best traditional RTS games to hit the PC in a number of years.”
– GAMESPOT

“Grey Goo is likely the best traditional RTS not made by Blizzard in the past five years.”
– IGN

“Grey Goo understands why old-school RTS games were so much fun, and it’s a great expression of that classic design.”