Stap in de wondere wereld van Xulima! Een mythologisch continent waar de goden en de mensheid ooit samen vredig naast elkaar konden bestaan. Neem de rol aan als de voorbode van de goden en reis af naar het onbekende land! Laat de balans terugkeren tussen goed en kwaad om zo je missie te vervullen. Geniet van je reis terwijl je door verschillende landschappen heen trekt. Van de verleidende en aanlokkelijke Gouden Wouden (Golden Woods) tot aan de Grote Woestijn (Great Desert) van Pern-itia tot aan de ontmoedigende ijzige pieken van Karraga, iedere regio is gevuld met gevaar.
Ervaar, beleef en ontdek een van de meest epische verhalen ooit geschreven!
Lords of Xulima speelt zich af in een mythologische, onbekend continent. Het spel bevat een grote, intensieve wereld waar je kennis maakt met Gaulen the Explorer en zijn 5 kameraden in hun epische reis van de strijd tussen de Goden en de mensheid.

Kenmerken

• Speel als de protagonist en pas je team aan naar keuze voor een complete ‘role-playing’ ervaring. Kies uit meer 10 verschillende klassen en meer dan 100 overlevings- of gevecht georiënteerde vaardigheden.
• Niet-lineaire verhaal: bepaal zelf de volgorde van je avontuur. Pak de Towers of Sorcery, de Divine Temples of de Impious Princes and Titans aan in een volgorde welke het beste bij je krachten past!
• Tactische turn-based combat, spelers-vriendelijke random encounters en strategische team management. Koop toverdrankjes, eten, spreuken en andere benodigdheden voor je reis.
• Een groot en imposant continent om te ontdekken, van wilde bossen tot aan dorre woestijnen tot aan ijskoude gletsjers tot aan de verstikkende hitte van een vulkaan.
• Geïnspireerd door old-school Europese en Westerse RPG series, met een nieuwe, moderne en intuïtieve interface.

“Lords of Xulima is a gorgeous, resplendent title that will incur your wrath often enough, but will equally never disappoint.” – DIGITALLYDOWNLOAD.NET

“The game’s art style is lovely, its musical score is great, and it just comes across as very polished in almost every respect…”

“Great old school RPG that pays tribute to the most popular games of the genre, such as Might & Magic.”
– MERISTATION